Pályázatok

GINOP-5.2.4-16 - Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Projekt alapadatai:

Projekt bemutatása:

Jobcapital Kft. 2014-ben alakult munkaerő toborzásra és kiválasztásra specializálódott vállalkozás. A vállalkozást Papp Zoltán Péter magyar magánszemély tulajdonában van, a vállalkozás alapításának oka pedig a munkaerőpiacon megjelenő igények és lehetőségek bővülése, amelyek a toborzás és kiválasztás területén fokozottan megnövekedtek. A vállalkozás tevékenysége közé tartozik a személyzeti szolgáltatás nyújtása partnerei számára, amely keretében munkaerő közvetítést-, kölcsönzést, előszűrést, toborzást és foglalkoztatási tanácsadást vállal. A Jobcapital Kft. elsősorban az elektrotechnikai, nehézipari és szolgáltató iparban tevékenykedik, de egyéni kérések alapján bármilyen területen képes segítséget nyújtani a munkáltatóknak a megfelelő személyzet összeállítására. Munkavállalók és álláskeresők számára is folyamatosan bővülő és naprakész állásajánlatokat nyújt, továbbá önéletrajz készítési tanácsadással és állásinterjúra való felkészítéssel segíti a sikeres munkába állás megvalósulását, az álláskeresés első napjától a munkába állás napjáig.. A Jobcapital Kft. szakmai tanácsadói csapatának tagjai felsőfokú szakirányú végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek, ami garancia a minden igényt kielégítő szakmai szolgáltatás nyújtására. A vállalkozás nem csupán hazai partnerekkel áll kapcsolatban, hanem kiépült külföldi azon belül is ausztriai, németországi és svájci kapcsolatokkal rendelkezik. A vállalkozás célja, hogy növekedési lehetőségeit minél jobban kihasználhassa, aminek elengedhetetlen része a tudatos szervezetfejlesztés mellett a szakemberek állományi létszámának növelése. A felvételre kerülő gyakornokok a toborzási területen kerülnek alkalmazásra és a megfelelő tapasztalatszerzést követően HR specialistaként lenne lehetőség őket a vállalkozásnál tovább foglalkoztatni a vállalkozás fejlődési lehetőségeinek segítése érdekében.

A Jobcapital Kft. két gyakornok felvételét tervezte. A gyakornokok 54 347 01 OKJ szakképesítési kódú Idegennyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző végzettséggel kerülnek kiválasztásra, valamint német és/vagy angol nyelvtudással rendelkeznek. A felvételre kerülő gyakornokok az emberi erőforrás területén szerezhetnek szakmai tapasztalatot. Ezen területen belül is a toborzás-kiválasztás rejtelmeibe kaphatnak munkatapasztalatot és így válhatnak kiemelt szakemberekké. A gyakornoki munkahelyek kialakításához az alapvetően szükséges eszközök kerültek meghatározásra, irodabútor, laptop, mobiltelefon, vezetékes telefon, nyomtató, projektor, projektorvászon, pendrive és dokkoló. Az irodabútorok tekintetében beszerzésre kerül 2-2 asztal, szék és tároló konténer, ami az irodai munkakörülmény lehetőségét biztosítja. Beszerzésre kerül továbbá a 2 fő gyakornok számára laptop, mobiltelefon és vezetékes telefon, amely infrastrukturális munkakörülményeiket lehet biztosítani, míg a beszerzésre kerülő nyomtató és projektor biztosítja a gyakornokok munkájának biztosítását a rendes vállalati működés mellett. A projektor, projektorvászon, pendrive és a mobiltelefonok azon munkatevékenységeknél elengedhetetlenek, amikor kitelepedéses toborzáskor vevői prezentációk tartása szükséges.

A projekt megvalósulásának helyszíne: H-7622,Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1

A projekt megvalósulásában közreműködő szervezet:
Nemzetgazdasági Minisztérium
Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu Infovonal: 06 40 200-617
Honlap: www.palyazat.gov.hu


GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00271- Hardver és Szoftver beszerzés a Jobcapital Kft-nél


Projekt alapadatai:

Projekt bemutatása:

A Jobcapital Kft. 2014-ben alakult munkaerő toborzásra és kiválasztásra specializálódott vállalkozás, főtevékenységünk a 7820'08 TEÁOR számú munkaerőkölcsönzés, feladataink közé tartozik a teljes körű személyzeti szolgáltatás nyújtása partnereink számára, amely keretében munkaerő közvetítést-, kölcsönzést, előszűrést, toborzást és foglalkoztatási tanácsadást vállalunk. Ügyfeleink elsősorban az elektrotechnikai, nehézipari és szolgáltató iparból kerülnek ki, de egyéni kérések alapján bármely munkaterületen professzionális segítséget nyújtunk a munkáltatóknak a megfelelő személyzet összeállításában. Munkavállalók és álláskeresők számára is folyamatosan bővülő és naprakész állásajánlatokat kínálunk, önéletrajz készítési tanácsadással és állásinterjúra való felkészítéssel is segítjük a sikeres munkába állás megvalósulását. A hazai partnerek mellett ausztriai, németországi és svájci kapcsolatokkal is rendelkezünk. A Magyarországon napjainkban jelentkező munkaerőpiaci kihívásnak elengedhetetlen része a folyamatos fejlődés. Hívatásunk, hogy megoldást nyújtsunk a munkaerőpiac igényeire, ezt tervezhető, kreatív, azonban egyszerű folyamatokkal célunk elérni.

Pályázati projektünk keretében a Hélix Vállalatirányítási Rendszer bevezetését megvalósítottuk meg, amelynek beszállítója a Rose Software Kft., emellett informatikai rendszerünket korszerűsítettük, amely folyamatot beszállítóként az InfoComplex Bt. támogatta. Az ERP rendszer bevezetésével optimalizáltuk munkafolyamatainkat.

Jelenleg vállalkozásunk 38 főt foglalkoztat, ebből 15 fő irodai alkalmazott használja a rendszert a mindennapi ügymenet során, amely segíti őket az adatfolyamatok egyszerűsítésében, a feladatkiosztásban, ellenőrzésben, munkájukat felgyorsítja, leegyszerűsíti, így vállalkozásunk hatékonyabban működik, ezáltal versenyképességünk javul, üzemi eredményünk növekszik.

A projekt keretében beszerzett és megvalósított megoldásaink egyrészt a helyben telepített rendszermodulok: CRM, amely alkalmas szerződések tárolására, kampánymenedzsmentre, folyamat nyomonkövetésre; Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés: a programmal az adatrögzítések gyorsíthatóak és pontosíthatóak; Beszerzési, logisztikai terület: a modul biztosítja az árrés felügyeletét, ami stabilizáló hatással van a nyereségre; Pénzügyi, számviteli terület: segíti a tárgyi eszköz nyilvántartás követését, kezeli a szállítói és a vevői számlákat; Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow): lehetővé teszi, hogy a vállalat alkalmazottai átlátható módon, egyénektől függetlenül valósítsák meg az üzleti célokat; Elektronikus iratkezelés: kiválthatóak a papír alapú dokumentumok, digitalizálhatóak, rendszeren belül történik a dokumentumok iktatása, tárolása, mozgatása, stabil a reklamáció kezelése, problémamegoldás, az iratok életciklusa követhető; Tudásmenedzsment specializált megoldás: különböző csoportosítási lehetőségekkel feljegyzések vihetők fel. Emellett a rendszer mobil megoldáson keresztül is elérhető. A felhőalapú modulok: Kontrolling és döntéstámogatás; Táv-és csoportmunka támogatás; Szolgáltatásmenedzsment.

A projektben végrehajtott informatikai fejlesztés eredményeképpen beszerzésre került 8 db HP Probook, 1 db Macbook Air, 1 db Macbook Pro, 1 db Konica Minolta A3 nyomtató, 2 db, konferencia eszközként funkcionáló Logitech webkamera és 1 db, kivetítést szolgáló Samsung monitor TV készülék.

A fejlesztés nagymértékben javítja cégünk technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A projekt megvalósulásának helyszíne: H-7622,Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1

A projekt megvalósulásában közreműködő szervezet:
Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Telefon: +36 1 896 6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu


GINOP-6.1.6-17-2018-00214 Munkahelyi képzések megvalósítása a Jobcapital Kft-nél


Projekt alapadatai:

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítását 2018.011.15-én kezdtük meg a szakmai megvalósító és a projektmenedzsment közreműködésével. 2019. márciusában tartottuk meg az első képzést, majd az év során a további képzéseinket, a képzések megvalósítása a 2020-as évben tovább folytatódott, majd a projekt keretében az utolsó képzésünket 2021. májusában bonyolítottuk le. A képzéseinket a PILOTINVEST Kft. tartotta. Az alábbi képzéseket tartottuk meg:

A foglalkoztathatóság fenntartása és fejlesztése munkavállalóink szempontjából létkérdés, ezt szem előtt tartva döntöttünk a képzések lebonyolításáról. A képzési igények központjában a kompetenciafejlesztések állnak. Ezen felül a szakmai ismeretek folyamatos bővítése, a trendek követése is fontos fejlesztési cél. A cél, hogy a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a cégük versenyképessége, és erősödjön piaci pozíciójuk. Jelen projekt kereteiben tervezett képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekintik, amellyel alkalmazottaik meglévő tudását, képességét és készségét fejleszthetik, és ezzel hozzájárulhatnak cégünk hatékony és sikeres működéséhez. A projekt indokoltsága az, hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzését a lehető leghatékonyabb módon tudja végezni. Cél, hogy a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a cégünk versenyképessége, piaci pozíciót erősítse. A képzések által a munkavállalók foglalkoztathatósága, munkahelyi készségei és kompetenciái javulnak, a vállalkozásunk versenyképessége növekszik.