Munkavállalóknak

Munkavállalóknak

RÓLUNK

Ezúton is meg szeretném köszönni az eddigi segítséged, segítségeteket! Ha megengeded, a jövőben jó szívvel irányítanám Hozzád a hasonló cipőben járó ismerőseimet - hálás vagyok a kitartó, rugalmas hozzáállásodért. A szememben a JOBCAPITAL megtestesíti azt a segítséget, amire valóban szüksége van egy álláskeresőnek.

Küldetés:
Évről évre több száz embernek segítünk abban, hogy ne csak egy új álláshoz jusson, hanem a számára legmegfelelőbbet kapja meg. Az elmúlt években hozzáállásunkkal, szakértelmünkkel kivívtuk, hogy a régió egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. A környéken található szinte összes nagyobb munkáltatóval kapcsolatban állunk, így a segítségünket kérő álláskeresők jóval nagyobb előnnyel indulhatnak az áhított munka megpályázásában. Ha szimpatikusak a céljaink és úgy gondolja, hogy megfelelő partnere lehetnénk az álláskeresésben, akkor a bejelentkezek gombra kattintva tudja beküldeni az önéletrajzát nekünk, illetve az állásajánlatok fülnél akár közvetlenül is lehet jelentkezni a legszimpatikusabbra.

Büszkék vagyunk rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozunk. A Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kaptuk meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Bisnode tanusitvany

Csapatunk

Cégvezetés

Papp Zoltán Péter
Ügyvezető

BLOG

Miért fontos a munkahelyi mentális egészség?

Fontosnak tartjuk, de konkrétan csak kevesen tudják  megmondani, hogy mit  jelent mentálisan egészségesnek lenni. A mentális egészség hónapját (május) 1949-ben hozták létre, hogy felhívják a figyelmet a fontosságára és hogy megünnepeljék a mentális betegségekből való felépülést.

Tovább...

4+1 Céges nőnapi meglepetés

Március 8-án a férfiak különböző ajándékokkal, főleg virággal és kedvességekkel lepik meg a nőket. Erre a szokásra a munkahelyeken is érdemes odafigyelni és a cég nevében meglepni a hölgyeket. Nagyobb létszámú vállalkozásoknál egyértelműen ennek a költsége magasra rúghat, ilyenkor logikus, ha értékben kisebb a meglepetés, de fontos, hogy minőségben ne adjuk alább.

Tovább...

Megnyitottuk új A kategóriás irodánkat Pécsen

A sokszínűség mellett elköteleződve kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden generáció megtalálja a helyét nálunk, legyen szó akár munkatársunkról, akár álláskeresőről. Ennek érdekében tárgyalóinkat a különböző generációkra szabtuk. A Baby-boom (1946-1965), az X (1966-1979), az Y (1980-1995), a Z (1995-2010) és az Alpha (2011-) generációkhoz tartozó tárgyalók kialakítása és berendezései támogatják jelöltjeink komfortérzetét, hogy élmény legyen számukra már az állásinterjú is.

Tovább...

KAPCSOLAT

Jobcapital Kft.

 • Telefon
  +36 72 223 223
 • Email
 • Cím
  7621 Pécs, Rákóczi út 17. – Fészek Irodaház
 • Fax
  +36 72 223 224
 • Ügyfélfogadási idő
  H-Sz 8-12, K-Cs 13-17, P - Zárva